Auria pro midi implementation

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
acaonweb
Expert
Posts: 194
Joined: Tue Sep 04, 2012 3:22 am

Auria pro midi implementation

Post by acaonweb » Sat May 02, 2015 2:52 am

Hi Rim,
Will auria pro midi implementation Support Program Change and Control Change MIDI message?

I've the insane idea to use bias fx with auria audiobus and change my effect using auria pro midi track


Thanx

Fabrizio
iPad Air 1 iOS 10.1 WiFi+3G 128 Giga, Scarlett Focusrite 18i8
http://mustek.bandcamp.com
https://itunes.apple.com/it/album/nottu ... d976220261

Rim
Site Admin
Posts: 8431
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: Auria pro midi implementation

Post by Rim » Sat May 02, 2015 7:57 pm

Yes, it will. No idea if it'll work to control Bias in the way you describe, but it'll be an interesting thing to try.

Rim

Bog music
Member
Posts: 17
Joined: Fri May 03, 2013 12:14 pm

Re: Auria pro midi implementation

Post by Bog music » Sun May 03, 2015 8:58 am

I think it will work perfectly.
I am just about to buy BIAS FX myself so I will test it out with some other apps with midi program change and report back.
Future's so bright I gotta wear shades!

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests