All tracks have disappeared when I open a project

For general questions or discussion of Auria.

Moderators: Corey W, Rim

Post Reply
Renfield
Expert
Posts: 72
Joined: Sat Dec 20, 2014 10:27 am

All tracks have disappeared when I open a project

Post by Renfield » Wed Jun 03, 2015 6:26 am

Since yesterday all tracks have disappeared when I open a project so I have to open a snapshot instead. What's wrong?

Renfield
Expert
Posts: 72
Joined: Sat Dec 20, 2014 10:27 am

Re: All tracks have disappeared when I open a project

Post by Renfield » Wed Jun 03, 2015 1:16 pm

It seems like Auria is creating a new project everytime I'm starting it. What can I do about this? It's really annoying.

Rim
Site Admin
Posts: 8404
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: All tracks have disappeared when I open a project

Post by Rim » Thu Jun 04, 2015 7:49 am

Auria shouldn't be creating a new project every time. It will only do this when it can't open your project (if it's corrupt for example). Can you try creating a new project and importing your audio files from your corrupt project?

Rim

Renfield
Expert
Posts: 72
Joined: Sat Dec 20, 2014 10:27 am

Re: All tracks have disappeared when I open a project

Post by Renfield » Thu Jun 04, 2015 2:25 pm

Thanks for your answer! I did just what you said and It seems to work. How can a project get corruped? I didn't do anything out of the ordinary when I worked with it.

Rim
Site Admin
Posts: 8404
Joined: Fri Dec 23, 2005 11:08 pm

Re: All tracks have disappeared when I open a project

Post by Rim » Thu Jun 04, 2015 3:35 pm

Although it's rare, there are still a few bugs remaining in the current version, so it's possible you did just the right combination of things ;)

Rim

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Kites and 13 guests